3D Software Personal

Op gebied van 3D software is er ontzettend veel keuzemogelijkheden. Zowel commercieel als gratis te downloaden programma’s zijn beschikbaar voor de consument die zich wil verdiepen in 3Dprinting. In de winkel adviseren wij u graag welk programma het beste bij u past. U kunt hieronder ook informatie aanvragen.

Enkele populaire software programma’s op een rij:

Tinkercad is een eenvoudig, online 3D-ontwerp en 3D-afdrukapp voor iedereen.

Tinkercad wordt gebruikt door ontwerpers, hobbyisten, leraren en kinderen om speelgoed, prototypes, huisdecoraties, Minecraft-modellen, sieraden te maken – de lijst is echt eindeloos!

software personal

SketchUp

Google SketchUp is een gratis, innovatief en intuïtief 3D-modelleringsprogramma dat wordt gebruikt door zowel beginners als geavanceerde gebruikers. Gemakkelijk te leren, maar heeft geen geavanceerde functies zoals sommige andere programma’s.

software personal

BRL-CAD

BRL-CAD is een krachtig platform platform open source solid model systeem dat interactieve geometrie bewerking, high-performance ray-tracing voor rendering en geometrische analyse omvat. De BRL-CAD draait op BSD, Irix, Linux, Mac OS X, Solaris en Windows.

 

software personal

FreeCAD

FreeCAD is een algemene functionele 3D-modelmodel voor CAD, MCAD, CAx, CAE en PLM, gericht op mechanische engineering en productontwerp, maar past ook in een breed scala aan toepassingen in engineering, zoals architectuur of andere technische specialiteiten.

software personal

MeshLab

MeshLab, die bekend is in de meer technische gebieden van 3D-ontwikkeling en data-verwerking, is bedoeld om de typische niet-zo kleine ongestructureerde modellen te helpen die zich voordoen in 3D-scannen, met een reeks tools voor het bewerken, reinigen, genezen, inspecteren , het maken en converteren van dit soort mazen.

Netfabb

3D-druksoftware van ontwerp tot fabricage. Netfabb® software bevat efficiënte bouwvoorbereidingsmogelijkheden naast tools voor het optimaliseren van ontwerpen voor additieve productie, simulatie van metaaladditiefprocessen en planning voor CNC-postverwerking.

 

Informatie aanvragen over 3d software

10 + 6 =