Print & Go

manage, schedule and produce

Wat is PRINT&GO?

PRINT&GO is de toonaangevende managed services-oplossing voor meerdere merken voor 3D-printers.

PRINT&GO bevat alles wat u nodig heeft om uw printer of uw 3D-printerpark zonder hulp te laten werken. Het is de oplossing om het beheer van de verschillende fasen binnen het 3D-productieproces te automatiseren, een flexibele printstrategie te implementeren en kostenreductie te bieden door middel van een geoptimaliseerde workflow.

Met PRINT&GO kunt u uw 3D-printers monitoren, op afstand en in realtime bedienen. Hiermee kunt u de productie plannen door de productiekosten en traceerbaarheid te analyseren, en de voorraad beheren door het materiaalverbruik en de productietijden te optimaliseren. PRINT&GO is een softwareoplossing die werkt met verschillende merken 3D-printers op de markt.

 

 

 

 

 
 
 

 

Productie voor MKB

 

 

 

 

 
 
 

 

Productie voor Industrie

 

 

 

 

 
 
 

 

Service bureaus

 

 

 

 

 
 
 

 

Onderwijs

De minimale configuratie begin met de het BASIC pakket, hiermee kan u aan de slag met het opzetten van uw configuratie. Het BASIC pakket is de fundamentele pijler van PRINT&GO en van al uw 3D-printproducties. Begin efficiënter met de productie met de implementatie van de basismodule, waarmee u een of meer printers volledig kunt beheren, ongeacht het merk of type verbinding. Werk centraal, geautomatiseerd en in real time.

Als toevoeging op uw PRINT & GO configuratie zijn er verschillen pakketten beschikbaar. De minimale configuratie is het basispakket, daarnaast kunt u een of meerdere modules toevoegen. Hieronder is een overzicht van de verschillende modules die beschikbaar zijn:

VERHOOG UW PRODUCTIVITEIT

PRINT & GO plant taken en vermindert de inactieve tijd in de organisatie van de productie. Het systeem maakt een voorraadprognose per project en meldt eventuele onderbrekingen tijdens het printen, waardoor productieonderbrekingen worden voorkomen.

KOSTENBESPARINGEN

Voorkom onnodige kosten in logistiek en voorraadopbouw met automatisch verbruiksgoederenbeheer en -aanvulling. Zorg voor de status van uw 3D-printer met het onderhoudsprognosesysteem.

AUTOMATISERING

U hoeft zich geen zorgen te maken over het volgende stuk dat moet worden afgedrukt, het systeem bestelt uw productie op leverdatum en informeert u over het volgende stuk dat moet worden afgedrukt en het materiaal ervan. Visualiseer uw productiewachtrij via de Gantt-grafiek en ken de leveringsdatums van uw productie.