Nieuw: De Form 4

Nieuws • Formlabs 

De Toekomst van Resin 3D-Printen is Gearriveerd!

Na lang wachten is het moment eindelijk daar: Formlabs onthult de nieuwe Formlabs Form 4! De Form 4 is een revolutie op het gebied van precisie, snelheid en veelzijdigheid in SLA 3D printing. Deze lancering borduurt niet alleen voor op het succes van de Form 3 maar maakt gebruik van een volledig vernieuwde techniek. Lees snel verder om meer te weten te komen over de nieuwe mogelijkheden en functies die de Form 4 tot een baanbreker in de industrie maken.

Razendsnel en Precies

De Form 4 belooft de productietijden te transformeren met printsnelheden die tot vijf keer sneller zijn dan de vorige Form 3/B-modellen. Wat dit opmerkelijk maakt, is dat de meeste prints in minder dan twee uur voltooid kunnen worden. Deze snelheid, gecombineerd met een 30% groter bouwvolume, stelt zowel professionals als hobbyisten in staat om meer te bereiken in minder tijd, zonder in te leveren op kwaliteit of detail van de geprinte onderdelen.

De Form 4

Ontdek de Formlabs Form 4: de nieuwste innovatie in resin 3D-printtechnologie. Deze geavanceerde printer levert ongekende snelheid en precisie, waarmee het afdrukken van complexe en gedetailleerde modellen sneller gaat dan ooit tevoren. Met een printtijd van minder dan twee uur voor de meeste projecten en een 30% groter bouwvolume dan zijn voorganger, is de Form 4 ideaal voor zowel professionele als educatieve omgevingen.

€4349

Lees meer
Formlabs
Nieuws

Veelzijdigheid op Zijn Best

Formlabs staat altijd bekend om zijn uitgebreide materiaalcatalogus, en de Form 4 tilt dit naar een hoger niveau. Of je nu industriële onderdelen of ingewikkelde prototypes maakt, de Form 4 kan het allemaal aan met zijn reeks geavanceerde materialen. Van engineering tot tandheelkundige toepassingen, de veelzijdigheid van deze machine is ongeëvenaard en biedt alles van slagvaste tot vlamvertragende materialen, en zelfs niet-acrylaat opties zoals echt siliconen, keramiek en polyurethaan.

Gebruiksvriendelijk en Betrouwbaar

Eenvoud en betrouwbaarheid staan centraal in het ontwerp van de Form 4. Het is zo gebouwd dat iedereen binnen 15 minuten na het opzetten kan beginnen met printen. Gecombineerd met zijn ongeëvenaarde afdruksuccesratio en betrouwbaarheid, onderscheidt het zich als de printer bij uitstek voor consistente productie zonder de frequente problemen van mislukte prints.

Slim en verbonden

Het gebruiksgemak van Formlabs gaat verder dan alleen het printen met de Form 4. Het proces van CAD tekening tot afgewerkt onderdeel, de workflow is gestroomlijnd met de gratis PreForm-software van Formlabs. Je beheert en monitort je prints zonder gedoe via een geïntegreerde camera en diagnostische hulpmiddelen die overal toegankelijk zijn via de gratis Dashboard-software. Nabewerking is vereenvoudigd met het snel loslaatbare Flex Build Platform, Form Wash en Form Cure systemen, waardoor het hele proces van begin tot eind soepel verloopt.

Prachtige, Gedetailleerde Resultaten

De Form 4 print niet alleen snel; Maar ook met ongekend detail. Met een minimale functiegrootte van 50 micron en geavanceerde pixelgladheidstechnologie, produceert het onderdelen met een oppervlakteafwerking die vergelijkbaar is met spuitgieten. Dit niveau van detail zorgt ervoor dat iedere print er uit ziet als een eind product, met strakke toleranties en onberispelijke kwaliteit, klaar voor gebruik direct vanaf het bouwplatform of voor verdere afwerking zoals schuren, schilderen of elektroplateren.

Vooruitkijken

De Form 4 is niet zomaar een nieuw product; het is een sprong voorwaarts naar de toekomst van SLA 3D-printen. Of het nu in een klaslokaal, ontwerpstudio of productiefaciliteit is, de Form 4 staat klaar om een essentieel hulpmiddel te worden voor het ontwikkelen van nieuwe producten en oplossingen.

Bij Lay3rs 3D Printing zijn we enthousiast om de Form 4 aan onze klanten aan te bieden. Voor meer details over het verkrijgen van de Form 4 of om de printer in actie te zien, bezoek je onze showroom of neem je vandaag nog contact op met ons verkoopteam. Omarm de toekomst van 3D-printen met de Form 4 en maak je product visie sneller werkelijk dan ooit tevoren.

Luchtkwaliteit onderzoek<br />
Air quality research

SLA Revolutie

Ontdek de Formlabs Form 4: de nieuwste innovatie in resin 3D-printtechnologie. Deze geavanceerde printer levert ongekende snelheid en precisie, waarmee het afdrukken van complexe en gedetailleerde modellen sneller gaat dan ooit tevoren. Met een printtijd van minder dan twee uur voor de meeste projecten en een 30% groter bouwvolume dan zijn voorganger, is de Form 4 ideaal voor zowel professionele als educatieve omgevingen.

Uitgerust met een veelzijdige reeks materialen en ondersteund door intuïtieve software, maakt de Form 4 het mogelijk om met gemak en betrouwbaarheid te printen. De printer beschikt over geavanceerde functies zoals een geïntegreerde camera voor het monitoren van het printproces, een snel loslaatbaar bouwplatform voor eenvoudige nabewerking, en pixelgladheidstechnologie voor een oppervlakteafwerking die kan wedijveren met spuitgieten. Of u nu nauwkeurige industriële onderdelen, kunstobjecten of complexe medische prototypes nodig hebt, de Form 4 is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van moderne creatieprocessen.

Formlabs From 4

Wil je de Formlabs Form 4 in actie zien en alles te weten komen over deze revolutionaire 3D-printer? Meld je dan nu aan voor onze exclusieve roadshow op 21 mei! Dit is jouw kans om de printer van dichtbij te bekijken en diepgaande informatie te ontvangen van experts van Lay3rs en Formlabs. Tijdens de roadshow worden ook real-life use cases besproken en gedemonstreerd, zodat je de uitgebreide mogelijkheden van de Form 4 zelf kunt ervaren. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Mis deze kans niet om de toekomst van 3D-printen te ontdekken!