Modelling Service

Lay3rs biedt een professionele 3D modelling service aan waarin wij al uw
eisen en wensen in een 3D model vormgeven.

l
Op basis van een schets, plaatje of beschrijving snel een 3D model naar uw specificaties.
Professionele ontwerpers ondersteunen uw binnen elke fase van het proces.
In combinatie met de Lay3rs print service drempelloos van idee naar 3Dprint voorwerp.
Het resultaat is in alle gangbare 3D formaten beschikbaar.
Om uw prototype of product te 3Dprinten heeft u een 3D model nodig. Een 3D model is een digitaal bestand welke de vorm van het product beschrijft. Een 3D model wordt vervaardigd met behulp van verschillende speciale software pakketten.
Niet iedereen heeft de vereiste kennis om zelf een 3D model te maken. Met onze 3D modelling service bieden wij deze mensen de mogelijkheid om toch gebruik te kunnen maken van de geweldige mogelijkheden van een 3Dprinter.
Professionele ontwerpers ondersteunen u binnen elke fase van het ontwerp proces. Op basis van een schets, plaatje of beschrijving kunnen de ontwerpers al aan de slag. Er wordt hierbij geluisterd naar de wensen van de klant en alle eisen worden geïntegreerd in het 3D model.

Doordat Layr3s ook een print service aanbiedt is de overgang van 3D model tot 3D product drempelloos; dit betekent dat u verzekerd bent van een vlot traject zonder vervelende en onverwachte zaken.
U kunt het 3D bestand in elk gangbaar bestandsformaat ontvangen (.stl / .obj / .ply / enzovoort) Met deze bestandsformaten kunt u doorgaans niet alleen van elke 3D print techniek gebruik maken maar ook applicaties zoals een ‘finite element analysis’ (een krachten analyse van uw product) of het ontwerp van een spuitgiet-mal zijn mogelijkheden die een 3D bestand biedt.
Nadat u over een 3D bestand beschikt kunt u bijvoorbeeld met onze 3D print service eenvoudig uw idee omzetten tot een tastbaar prototype

3D reparatie service

In sommige gevallen is er al een 3D model voorhanden maar is deze niet geschikt voor het 3D print productie proces. Een 3D bestand kan bijvoorbeeld kleine gaatjes hebben die er voor zorgen dat de printer het model met een slechte kwaliteit print en in sommige gevallen zelfs helemaal niet te printen is. In zulke gevallen kunnen we het bestaande 3D bestand repareren of aanpassen zodat deze gebruikt kunnen worden om uw voorwerp alsnog te kunnen printen.

Een vertrouwelijke samenwerking

U kunt altijd rekenen op een professionele en vertrouwelijke samenwerking met Lay3rs. Hiervoor werken we tijdens elk project met een NDA (Non Disclosure Agreement) waarin wettelijk staat beschreven dat we uw idee of uitvinding vertrouwelijk beschouwen en dus strikt geheim houden voor derden.

Contact formulier

14 + 7 =