Revolutionair 3D-Leren

Dubbele Formlabs 3+ in de Lay3rs AMcart
BestellenMeer informatie

Revolutionair 3D-Leren: Dubbele Formlabs 3+ met de Lay3rs AMcart

AMCART

Gemakkelijk te verplaatsen van kamer tot kamer.

Formlabs 3+

Professioneel, betrouwbaar, veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Alles waar Formlabs voor staat is ook terug te vinden in de Form 3+.

Wash & Cure

Maak uw prints automatisch schoon en maximaliseer de materiaal eigenschappen met de Form Wash & Cure.

Materialen & assesoires

Twee extra resin tanks
4 extra resins (2x clear & 2x Gray)
10L isopropyl

Resin printers in het onderwijs

De Lay3rs AMcart met Formlabs 3+ printers is de beste resin 3D – printeropstelling voor klaslokalen. Deze combinatie biedt topkwaliteit prints met de hoogste details en veilig, mobiel gebruik, ideaal voor modern onderwijs.

De Lay3rs AMcart

De Lay3rs AMcart is een innovatieve mobiele trolley die specifiek is ontworpen om het gebruik van 3D-printers in onderwijsomgevingen te vergemakkelijken. De AMcart is ontwikkeld met het oog op techniekonderwijs in het primair en secundair onderwijs, technasiumscholen, broedplaatsen en makersplekken. Met zijn veelzijdige functies en gebruiksvriendelijke ontwerp is de AMcart een waardevolle aanvulling op elk technieklokaal.

Geavanceerde luchtfiltratie

De AMcart is uitgerust met een geavanceerd luchtfiltratiesysteem dat zowel een HEPA-filter als een actief koolstoffilter bevat. De filters werken samen om een veiligere en schonere werkomgeving te creëren door het verwijderen van fijnstof, vluchtige organische stoffen en geuren die tijdens het 3D- printproces kunnen vrijkomen.

Gebruikersvriendelijk

De voorkant van de AMcart is voorzien van veiligheidsglas dat zorgt voor een duidelijk zicht op het printproces en geluidsoverlast van de printers beperkt. Het interieur is uitgerust met heldere LED-verlichting, zodat gebruikers gemakkelijk de voortgang van hun 3D-printprojecten kunnen volgen en eventuele problemen snel kunnen identificeren en oplossen.

Duurzaam ontwerp en materiaal

De AMcart is vervaardigd uit hoogwaardig berken multiplex en afgewerkt met een krasbestendige HPL toplaag in stijlvol antraciet. De robuuste trolley is gemakkelijk verrijdbaar en ontworpen om intensief dagelijks gebruik in een onderwijsomgeving te kunnen weerstaan.

Gebruiksgemak en toegankelijkheid

De AMcart beschikt over een ruim werkblad dat ideaal is voor het voorbereiden en de nabewerking van 3D-printprojecten. Daarnaast zijn er voldoende opbergruimtes voor gereedschap, accessoires en filamenten. Uittrekbare consoles zorgen voor eenvoudige toegang tot de 3D-printers.

Mobiliteit

De robuuste AMcart is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Op zijn zwenkwielen kan de trolley gemakkelijk binnen de lesruimte of werkplaats, of van de ene naar de andere instructieruimte worden verplaatst. Of u nu extra capaciteit nodig hebt voor een speciaal project of de 3D-printers gedeeld wilt laten gebruiken door meerdere groepen, de AMcart maakt het mogelijk.

Ondersteuning, waarde en beschikbaarheid

Bij Lay3rs zijn we er trots op de uitgebreide ondersteuning die we bij al onze producten bieden. In het geval van de AMcart geldt deze ondersteuning niet alleen voor de trolley zelf, maar natuurlijk ook voor de meegeleverde Formlabs 3D-printers.