Formlabs Engineering resin, Dental resin, Castable resin en Standard resin

Standard Resins

 

Formlabs SLA Resins

Formlabs heeft dit product intern ontwikkeld om ervoor te zorgen dat enkel het beste goed genoeg is. Formlabs zorgt met Formlabs Resin voor perfecte detaillering zonder afbreuk te doen aan de sterkte en hardheid van de print. Voor de meest veeleisende applicaties hebben de engineers van Formlabs het recept voor de Standard Black Resin geperfectioneerd. De kleinste details worden moeiteloos overgezet van het 3D ontwerp naar een tastbaar model.

Draft resin voor snelle prototypes

Draft Resin drukt tot vier keer sneller af dan de standaardmaterialen van Formlabs, waardoor het ideaal is voor eerste prototypes en snelle iteraties om producten sneller op de markt te brengen. Onderdelen die met Draft Resin zijn bedrukt, vertonen een gladde grijze afwerking en een hoge nauwkeurigheid. Gebruik 200 micron instellingen voor hoge printsnelheden, of gebruik 100 micron instellingen voor modellen met fijnere details.

Clear resin voor transparante toepassingen

Stereolithografie 3D-printtechnologie maakt duidelijke afdrukken mogelijk op de desktop. Clear Resin is geweldig voor het maken van vloeistoffen en mallen, optica, verlichting en alle onderdelen die doorschijnendheid vereisen.

Klik hier voor de webshop

Ik wil meer informatie

 
 
Formlabs resin
Formlabs resin

Engineering Resin

 

Formlabs Tough Resin

Formlabs Tough Resin is ons meest duurzame, adaptieve en slagvaste materiaal. Net als ABS is het ideaal voor het ontwerpen van prototypes en is het ontwikkeld om hoge spanning of belasting te weerstaan. Dit materiaal is perfect wanneer u een grote slagvastheid nodig heeft voor robuuste prototypes, en kan ook worden gebruikt voor klikverbindingen, levende scharnieren en onderdelen die nabewerking vereisen. Tough Resin kan worden bedrukt op laaghoogtes van 50 en 100 micron.

Formlabs Form Durable Resin

Durable is ontworpen om polypropyleen (PP) plastic te simuleren, met een vergelijkbare lage modulus en hoge slagvastheid. Gebruik dit slijtvaste, ductiele materiaal wanneer onderdelen vervorming en een gladde, glanzende afwerking vereisen

Formlabs Form Grey Pro Resin

Of u nu uw productieproces optimaliseert, snel ontwerpen doorloopt of vorm, pasvorm en functie beoordeelt, onze Engineering Resins voor de Form 2 zijn zo samengesteld dat ze bestand zijn tegen uitgebreide tests en presteren onder stress. De hoge precisie, matige rek en weerstand tegen vervorming van Gray Pro Resin maken het tot een veelzijdig materiaal dat geschikt is voor een breed scala aan technische toepassingen.

Klik hier voor de webshop Ik wil meer informatie

Engineering Resin

 

Formlabs Form Flexible Resin

Flexible Resin heeft elastomere eigenschappen waarmee u buigbare en samendrukbare onderdelen op Formlabs-printers kunt printen. Onderdelen zijn buigzaam als ze dun zijn en veerkrachtig als ze dik zijn.

Formlabs Form High Temperature Resin

High Temp heeft is hitte doorbuigingsweerstandig tot een temperatuur van 289 ° C @ 0.45 MPa, de hoogste weerstand op de 3D print markt. Dit materiaal is geoptimaliseerd voor statische applicaties die aan hoge moeten weerstaan. High Temp kan ook gebruikt worden voor productieprocessen zoals casting en thermoforming.

Klik hier voor de webshop

Ik wil meer informatie

Jewelry Resin

 

Formlabs Castable Resin

Gebruik Formlabs Castable Resin om gedetailleerde fijne sieraden te produceren door middel van het investeringsgietproces. Specifiek ontwikkeld met het oog op investeringsgieten, brandt Castable Resin schoon uit zonder as of residu.

Formlabs Castable Wax Resin

Reproduceer op betrouwbare wijze haarscherpe instellingen, scherpe tanden, gladde schachten en fijne oppervlaktedetails met Formlabs Jewelry Resins en ’s werelds best verkochte desktop stereolithografische 3D-printers. De Formlabs-workflow ondersteunt juweliers en tandtechnici van ontwerp tot het uitproberen van de klant tot het gieten, ideaal voor het snel uitbreiden van aangepaste diensten en producten naarmate uw bedrijf groeit. Castable Wax Resin is een met 20% was gevuld materiaal voor betrouwbaar gieten zonder asgehalte en schone burn-out. Castable Wax Resin legt nauwkeurig ingewikkelde kenmerken vast en biedt de gladde oppervlakken waar stereolithografie 3D-printen om bekend staat. Gedrukte onderdelen zijn sterk genoeg om te hanteren zonder dat nabehandeling nodig is, geschikt om op maat te passen en om direct in te gieten.

Klik hier voor de webshop

Ik wil meer informatie

Medical / Dental Resin

 

BioMed Amber Resin

BioMed Amber Resin is een stijf materiaal voor biocompatibele toepassingen die kortstondig huid- of slijmvliescontact vereisen. Onderdelen die zijn bedrukt met BioMed Amber Resin zijn compatibel met gangbare desinfectie- en sterilisatiemethoden met oplosmiddelen. BioMed Amber Resin wordt vervaardigd in onze ISO 13485-fabriek.

Formlabs Form Dental Model Resin

Ontworpen voor kroon- en brugmodellen met verwijderbare matrijzen, is Dental Model Resin een zeer nauwkeurige en zeer nauwkeurige hars. Print scherpe marges en contacten binnen ± 35 micron en verwijderbare matrijzen met een consistent strakke pasvorm. Een gladde, matte oppervlakteafwerking en kleur vergelijkbaar met gips maken het gemakkelijk om over te schakelen van analoge naar digitale modelproductie.

Klik hier voor de webshop

Ik wil meer informatie

Voor meer informatie:

3 + 13 =