EinScan 3D scanners

SHINING 3D, opgericht in 2004, is al meer dan 14 jaar toegewijd aan de ontwikkeling van 3D-digitalisering en 3D-printtechnologieën. SHINING 3D ontwikkelt, produceert en commercialiseert een breed scala aan 3D-technologieën, waaronder 3D-scanners voor meerdere industrieën en toepassingen, 3D-printers voor zowel consumentenmarkten als additive manufacturing, 3D-materialen. Het biedt ook 3D-ontwerp- en productiediensten en een 3D-netwerkcloudplatform. Het is het eerste bedrijf dat een complete 3D werkomgeving en ecosysteem onder één dak aanbiedt.

EinScan H

 EinScan H. Gebaseerd op hybride structuurlichttechnologie van LED en onzichtbaar infraroodlicht, maakt EinScan H het scannen van menselijke gezichten comfortabeler zonder sterk licht. Met een ingebouwde kleurencamera en een groot gezichtsveld levert EinScan H 3D-gegevens van hoge kwaliteit met full colour klaar voor gebruik in minuten.

Klik hier voor de webshop
 

EinScan HX

De hybride laser- en LED-lichtbronnen maken EinScan HX compatibel met een breder scala aan objectgroottes en voldoen aan meerdere behoeften van gebruikers. Hoge efficiëntie en betrouwbaar resultaat geven EinScan HX meer toepassingsmogelijkheden.

EinScan-SP

 • High accuracy certified through serious accuracy calibration process
 • Hogere scansnelheid

 • Maak 3D-modeling met hoge resolutie toegankelijk voor professionele gebruikers
 • Voldoe aan uw eisen voor hoge kwaliteit 3D modeling of reverse engineering and design
Klik hier voor de webshop

EinScan-SE

 • Gemakkelijkste 3D-scanervaring voor niet-technische gebruikers

 • Dubbele scan modes: Auto Scan and Fixed Scan
 • Eenvoudig te bedienen en geweldige prijs-prestatieverhouding
Klik hier voor de webshop

EinScan Pro 2X plus

 • Biedt een verbeterde Handheld HD-scanmodus en vergroot scanbereik
 • Legt 3D-model vast van middelgrote tot grote objecten met hoge efficiëntie
 • Voldoet aan de eisen voor een breder scala aan toepassingen

 

Klik hier voor de webshop

EinScan Pro 2X

 • Een geweldige optie voor het scannen van kleine tot middelgrote objecten
 • Scan sneller en nauwkeuriger
 • Ideaal voor hoogwaardige 3D-modellering
Klik hier voor de webshop

AutoScan-DS300 High-end Dental 3D Scanner

AutoScan-DS300 hoogwaardige tandheelkundige 3D-scanner ondersteunt articulator-scanning, de positionering van de steenmodellen binnen de fysieke articulator kan nauwkeurig worden overgebracht naar de software. De scanner is geschikt voor hoogwaardige implantaatrestauratietoepassingen. De AutoScan-DS300 is de beste keuze voor high-end implantaatrestauratielaboratoria op het gebied van restauratie van grote bruggen, occlusiereconstructie, etc.

Klik hier voor de webshop

AutoScan-DS-EX Pro

De AutoScan-DS-EX Pro Dental van Shinning 3D is een draagbare en lichtgewicht 3D-scanner voor tandheelkundige toepassingen. De geavanceerde technologie zorgt voor een perfecte nauwkeurigheid bij hoge scansnelheden. Met twee projectielichtopties die scannen in zwart-wit of in kleur mogelijk maken, brengt deze scanner de scanmogelijkheden naar een veel hoger niveau.

Klik hier voor de webshop

AutoScan-DS-EX

AutoScan-DS-EX Dental is een desktop 3D-scanner voor tandheelkundige diensten en laboratoria. Dankzij de ontwikkelde structuurlichttechnologie zorgt het voor nauwkeurige en efficiënte scans. Deze draagbare 3D-scanner is een ongelooflijk voordeel voor uw tandartspraktijk.

Klik hier voor de webshop

Vraag meer informatie aan over EinScan

12 + 7 =