UM logo

 

Lay3rs 3Dprinting is uw preferred Ultimaker reseller

Om een Ultimaker te kopen kunt u terecht bij de zorgvuldig geselecteerde resellers van Ultimaker.

Alle zakelijke partners en distributeurs van Ultimaker worden zorgvuldig geselecteerd om het hoogste niveau van klantenzorg voor elke klant te waarborgen, ongeacht waar deze zich bevinden.

  • De visie van Ultimaker delen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen moet kunnen genieten van de ervaring van het maken. 3D-printen moet voor iedereen toegankelijk zijn en dit komt tot uiting in onze open-sourceprincipes en gemeenschap inspireerde samenwerkingsverbanden.
  • Gespecialiseerd. Wij combineren onze diepgaande kennis van de branche en uitgebreide technische expertise om u gekwalificeerde, tijdige technische ondersteuning te bieden en u te helpen bij het oplossen van problemen van welke complexiteit dan ook. Bovendien investeren we regelmatig in gespecialiseerde trainingen voor onze partners om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ondersteuning krijgen.
  • Toegewijd. Wij als Ultimaker-reseller staan altijd voor u klaar met alle 3D-printergerelateerde vragen voor, tijdens en nadat u bent gaan werken met Ultimaker-producten.
  • Samenwerkend. We zoeken altijd naar nieuwe manieren om onze producten, website en services te verbeteren en stellen onze feedback van onze partners zeer op prijs. Ultimaker en Lay3rs 3dprinting werken altijd samen om een uitzonderlijke gebruikerservaring en innovatie te leveren.

Heeft u technische ondersteuning, materialen van hoge kwaliteit of reserveonderdelen voor uw 3D-printer nodig? Of wilt u misschien een nieuwe Ultimaker kopen voor u of uw bedrijf?

Ultimaker preferred resellers staan altijd voor u klaar met:

  • Snelle, professionele ondersteuning in uw tijdzone en taal
  • Snelle en kosteneffectieve verzending
  • Betrouwbare lokale garantieservice

Vier het nieuwe UltiMaker

Ultimaker en MakerBot zijn samen gefuseerd tot het nieuwe bedrijf UltiMaker. Om dat te vieren bieden we nu de Ultimaker S5 aan voor maar €5.299,-. Dat terwijl de mogelijkheden van de printer alleen maar groeien dankzij software updates. Wil je meer informatie over Ultimaker lees dan gerust verder, of kijk eens op onze webshop.

ULTIMAKER PRINTERS

Voor het geval je niet bekend bent met de Ultimaker 3D-printers, hier is een overzicht:

De Ultimaker S5, S3 en 2+ Connect zijn echte werkpaarden, ze zijn bewezen ongelooflijk betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Ze worden vertrouwd door duizenden professionals over de hele wereld, waaronder engineers, ontwerpers, architecten, artsen, leerkrachten en een flink aantal 3D-enthousiastelingen.

Je zult ze aantreffen in de fabrieken, studio’s en laboratoria van enkele van ’s werelds toonaangevende bedrijven – zoals L’Oréal, NASA, Heineken, Ford, ZEISS, Owens Corning, ERIKS, Schubert (om er maar een paar te noemen). En Ultimaker is ook het favoriete FFF 3D-printermerk voor veel 3D-printservicebureaus en start-ups.

UltiMaker S7 Lay3rs

Maak kennis met de nieuwe UltiMaker S7

Maak bij Lay3rs 3dprniting kennis met de UltiMaker S7 en bereik een nieuw niveau van printsucces! De UltiMaker S7 is de verbeterde versie van zijn voorganger, de UltiMaker S5 en voorzien van een geintegreerde Airmanager

Dankzij de flexibele stalen buildplate kunnen 3D geprinte onderdelen, gemakkelijk en zonder gereedschap worden verwijderd, waardoor de UltiMaker S7 in een fractie van de gebruikelijke tijd opnieuw kan worden ingesteld. De sensor zorgt ervoor dat er zonder de bouwplaat geen print kan worden gestart. Dankzij de PEI-coating van de flexibele plaat is er voor bepaalde materialen geen extra adhesion meer nodig.

Geïntegreerde Air Manager

De UltiMaker S7 is voorzien van een geïntegreerde Air Manager. De Air Manager sluit de bouwkamer volledig af en is in staat  tot 95% van de ultrafijne deeltjes te verwijderen*. In combinatie met de enkele glazen deur zorgt de afgesloten kamer voor een stabiele interne temperatuur en hoge printkwaliteit.  De nieuwe S7 is veilig en past dan ook in elke ruimte !

Ultimaker S7 Lay3rs

Bekijk de verschillende Ultimaker producten in onze webshop

UM S5

UltiMaker S7

 

Achieve a new level of print success

We took everything our customers love about the award-winning UltiMaker S5… And made it even better. The S7 is packed full of our latest technology, making it easier than ever to 3D print high-quality parts.

 

Easy printing. Easy breathing

Integrated Air Manager

Independently tested to remove up to 95% of ultrafine particles from every print. Not only does this increase air quality peace of mind… It also boosts print quality thanks to its fully enclosed build chamber and single glass door.

 

Print removal speeds to flex about

Flexible build plate

Skip using glue and remove parts effortlessly with the PEI-coated flexible build plate. 25 magnets and 4 alignment pins allow you to replace it perfectly – reducing the time spent using the UltiMaker S7 and increasing productivity.

 

Probing makes perfect

Inductive build plate sensor

A new inductive print head sensor probes the build plate with less noise and more accuracy. And automatic tilt compensation removes the need for thumbscrew bed calibration. Together, these allow you to start a print and walk away – confident in a perfect first layer.

Klik hier voor de webshop

Ultimaker S5 Pro Bundle

 

Deze unieke productieoplossing geeft drukke ingenieurs en ontwerpers de vrijheid om zich de hele dag te kunnen concentreren op hun werk. Pas uw 3D-printworkflow op kantoor aan met geautomatiseerde materiaalverwerking, luchtfiltratie en vochtigheidsregeling van het filament. De Ultimaker S5 Pro Bundle verhoogt de productiviteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid voor veeleisende toepassingen met uitgebreid materiaalaanbod. Download hier de ultimaker S5 Pro Bundle product sheet.

Klik hier voor de webshop
UM S5 Pro
UM S5

Ultimaker s5

 

Onze vlaggenschip 3D-printers kan printen in twee materialen op een grote bouwplaat. Creëer werkende prototypen, productiegereedschappen en sterke functionele onderdelen gemaakt van geavanceerde polymeren en composietmaterialen eenvoudig, dankzij geteste en vooraf gedefinieerde printinstellingen. De Ultimaker S5 beschikt ook over geavanceerde actieve kalibratie, filament doorvoersensoren en een intuïtief touchscreen maken uw 3D-printervaring eenvoudiger en gemakkelijker. Download hier de ultimaker S5 product sheet.

Klik  hier voor de webshop

Ultimaker s3

 

De nieuwe Ultimaker S3 levert hoogwaardige, composietklare prestaties in een efficiënt compact formaat. Hij zit boordevol met onze nieuwste techniek en is net zo gebruiksvriendelijk als krachtig, en biedt de meest kosteneffectieve manier voor markt ontwrichtende bedrijven om te starten met intern 3D-printen. Download hier de ultimaker S3 product datasheet

 

Klik hier voor de webshop
UM S3
UM 2+ connect

Ultimaker 2+ Connect

Begin met 3D-printen op de Ultimaker-manier

Een naadloze 3D-printworkflow begint hier. Met netwerkmogelijkheden en een nieuw touchscreen is de Ultimaker 2+ Connect uw betrouwbare eerste stap in onze wereld van eenvoudig 3D-printen op afstand.

Download hier de ultimaker 2+ Connect product datasheet

Klik hier voor de webshop

Of services van Ultimaker