UM logo

 

Lay3rs 3dprinting is uw preferred Ultimaker reseller

Om een Ultimaker te kopen kunt u terecht bij de zorgvuldig geselecteerde resellers van Ultimaker.

Alle zakelijke partners en distributeurs van Ultimaker worden zorgvuldig geselecteerd om het hoogste niveau van klantenzorg voor elke klant te waarborgen, ongeacht waar deze zich bevinden.

  • De visie van Ultimaker delen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen moet kunnen genieten van de ervaring van het maken. 3D-printen moet voor iedereen toegankelijk zijn en dit komt tot uiting in onze open-sourceprincipes en gemeenschap inspireerde samenwerkingsverbanden.
  • Gespecialiseerd. Wij combineren onze diepgaande kennis van de branche en uitgebreide technische expertise om u gekwalificeerde, tijdige technische ondersteuning te bieden en u te helpen bij het oplossen van problemen van welke complexiteit dan ook. Bovendien investeren we regelmatig in gespecialiseerde trainingen voor onze partners om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ondersteuning krijgen.
  • Toegewijd. Wij als Ultimaker-reseller staan altijd voor u klaar met alle 3D-printergerelateerde vragen voor, tijdens en nadat u bent gaan werken met Ultimaker-producten.
  • Samenwerkend. We zoeken altijd naar nieuwe manieren om onze producten, website en services te verbeteren en stellen onze feedback van onze partners zeer op prijs. Ultimaker en Lay3rs 3dprinting werken altijd samen om een uitzonderlijke gebruikerservaring en innovatie te leveren.

Heeft u technische ondersteuning, materialen van hoge kwaliteit of reserveonderdelen voor uw 3D-printer nodig? Of wilt u misschien een nieuwe Ultimaker kopen voor u of uw bedrijf?

Ultimaker preferred resellers staan altijd voor u klaar met:

  • Snelle, professionele ondersteuning in uw tijdzone en taal
  • Snelle en kosteneffectieve verzending
  • Betrouwbare lokale garantieservice

Bekijk de verschillende Ultimaker producten in onze webshop

Ultimaker S5 Pro Bundle

 

Deze unieke productieoplossing geeft drukke ingenieurs en ontwerpers de vrijheid om zich de hele dag te kunnen concentreren op hun werk. Pas uw 3D-printworkflow op kantoor aan met geautomatiseerde materiaalverwerking, luchtfiltratie en vochtigheidsregeling van het filament. De Ultimaker S5 Pro Bundle verhoogt de productiviteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid voor veeleisende toepassingen met uitgebreid materiaalaanbod. Download hier de ultimaker S5 product sheet.

Klik hier voor de webshop
UM S5 Pro
UM S5

Ultimaker s5

 

Onze vlaggenschip 3D-printers kan printen in twee materialen op een grote bouwplaat. Creëer werkende prototypen, productiegereedschappen en sterke functionele onderdelen gemaakt van geavanceerde polymeren en composietmaterialen eenvoudig, dankzij geteste en vooraf gedefinieerde printinstellingen. De Ultimaker S5 beschikt ook over geavanceerde actieve kalibratie, filament doorvoersensoren en een intuïtief touchscreen maken uw 3D-printervaring eenvoudiger en gemakkelijker. Download hier de ultimaker S5 product sheet.

Klik  hier voor de webshop

Ultimaker s3

 

De nieuwe Ultimaker S3 levert hoogwaardige, composietklare prestaties in een efficiënt compact formaat. Hij zit boordevol met onze nieuwste techniek en is net zo gebruiksvriendelijk als krachtig, en biedt de meest kosteneffectieve manier voor markt ontwrichtende bedrijven om te starten met intern 3D-printen. Download hier de ultimaker-s3-product-data-sheet-en-cmyk

 

Klik hier voor de webshop
UM S3
UM 2+ connect

Ultimaker 2+ Connect

Begin met 3D-printen op de Ultimaker-manier

Een naadloze 3D-printworkflow begint hier. Met netwerkmogelijkheden en een nieuw touchscreen is de Ultimaker 2+ Connect uw betrouwbare eerste stap in onze wereld van eenvoudig 3D-printen op afstand.

Klik hier voor de webshop

Of services van Ultimaker

Heeft u meer vragen of wilt u een Ultimaker kopen:

2 + 4 =