Desktop 3DPrinters

Desktop 3DPrinters

Desktop 3Dprinters kopen is vandaag de dag eenvoudiger dan je denkt. De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen op gebied van “desktop” 3Dprinters en komen ze daarmee snel binnen bereik voor het brede publiek. De prijzen beginnen al rond de 300 euro voor een zelfbouw printer tot ongeveer 8000 euro voor een professionele desktop 3Dprinter. Belangrijke parameters die de prijs vandaag de dag bepalen zijn de nauwkeurigheid, bouwoppervlak, print snelheid en de materiaalsoorten waarmee geprint kan worden.

 

In de showroom van ruim 300m2 op Meerenakkerplein 51 in Eindhoven hebben we een uitgebalanceerd aanbod van alle grote merken zoals Ultimaker, Formlabs, Builder, Felix, BCN3D, Carftbot. Je kunt hier de 3Dprinters vergelijken op prijs en  kwaliteit, snelheid, nauwkeurigheid of gewoon, omdat je het uiterlijk belangrijk vindt.

Desktop 3DPrinters
Store

Bij Lay3rs krijg je vakkundig advies op gebied 3Dprinters  voor consument, MKB en professional. Lay3rs levert projectmatig aan scholen, onderwijsinstellingen en diverse stichtingen. Lay3rs wil hiermee het 3Dprinten bekend maken bij het brede publiek en is er van overtuigd dat 3Dprinten een enorme impact zal hebben op de huidige manier van product ontwikkeling, produceren en consumeren.