De Lay3rs AMcart

Veilig 3D printen in onderwijsomgevingen
BestellenMeer informatie

Voeg een dimensie toe aan uw print kwaliteit

Mobiliteit

Gemakkelijk te verplaatsen van kamer tot kamer.

+

Stabiliteit

Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal zodat instabiliteit uw projecten niet verpest.

Veiligheid

Veiligheidsglas en een lucht- filtratiesysteem garanderen de veiligheid van de gebruiker.

Extra opslagruimte

Ingebouwde uittreklades bieden extra opslagruimte voor gereedschap en/of restmateriaal.

Schone lucht

Een HEPA-filter en een actief koolstoffilter verwijderen fijnstof, vluchtige organische stoffen en geuren.

De Lay3rs AMcart

De Lay3rs AMcart is een innovatieve mobiele trolley die specifiek is ontworpen om het gebruik van 3D-printers in onderwijsomgevingen te vergemakkelijken. De AMcart is ontwikkeld met het oog op techniekonderwijs in het primair en secundair onderwijs, technasiumscholen, broedplaatsen en makersplekken. Met zijn veelzijdige functies en gebruiksvriendelijke ontwerp is de AMcart een waardevolle aanvulling op elk technieklokaal.

Geavanceerde luchtfiltratie

De AMcart is uitgerust met een geavanceerd luchtfiltratiesysteem dat zowel een HEPA-filter als een actief koolstoffilter bevat. De filters werken samen om een veiligere en schonere werkomgeving te creëren door het verwijderen van fijnstof, vluchtige organische stoffen en geuren die tijdens het 3D- printproces kunnen vrijkomen.

Gebruikersvriendelijk

De voorkant van de AMcart is voorzien van veiligheidsglas dat zorgt voor een duidelijk zicht op het printproces en geluidsoverlast van de printers beperkt. Het interieur is uitgerust met heldere LED-verlichting, zodat gebruikers gemakkelijk de voortgang van hun 3D-printprojecten kunnen volgen en eventuele problemen snel kunnen identificeren en oplossen.

Duurzaam ontwerp en materiaal

De AMcart is vervaardigd uit hoogwaardig berken multiplex en afgewerkt met een krasbestendige HPL toplaag in stijlvol antraciet. De robuuste trolley is gemakkelijk verrijdbaar en ontworpen om intensief dagelijks gebruik in een onderwijsomgeving te kunnen weerstaan.

Speciaal geschikt voor Bambu Lab printers

De AMcart is bij uitstek geschikt om onderdak te bieden aan Bambu Lab 3D-printers. Per printerpositie dient een extra uittreklade voor het opvangen van het restmateriaal dat vrijkomt tijdens het wisselen van filament. Dit houdt de werkplek schoon en netjes, en bespaart tijd die anders zou worden besteed aan het opruimen van losse deeltjes. Deze aandacht voor detail maakt het bedienen van de printers tot een naadloze en stressvrije ervaring, waardoor leerlingen en docenten zich volledig kunnen concentreren op hun creatieve projecten.

Gebruiksgemak en toegankelijkheid

De AMcart beschikt over een ruim werkblad dat ideaal is voor het voorbereiden en de nabewerking van 3D-printprojecten. Daarnaast zijn er voldoende opbergruimtes voor gereedschap, accessoires en filamenten. Uittrekbare consoles zorgen voor eenvoudige toegang tot de 3D-printers.

Mobiliteit

De robuuste AMcart is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Op zijn zwenkwielen kan de trolley gemakkelijk binnen de lesruimte of werkplaats, of van de ene naar de andere instructieruimte worden verplaatst. Of u nu extra capaciteit nodig hebt voor een speciaal project of de 3D-printers gedeeld wilt laten gebruiken door meerdere groepen, de AMcart maakt het mogelijk.

Ondersteuning, waarde en beschikbaarheid

Bij Lay3rs zijn we er trots op de uitgebreide ondersteuning die we bij al onze producten bieden. In het geval van de AMcart geldt deze ondersteuning niet alleen voor de trolley zelf, maar natuurlijk ook voor de eventueel meegeleverde 3D-printers. De AMcart is niet zomaar een trolley voor 3D-printers – het is een complete oplossing die in elke onderwijsomgeving zijn waarde zal bewijzen. Voor beschikbaarheid van de AMcart en trolley-printercombinaties die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van scholen en onderwijsinstellingen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.