Professionele 3D print service

Ontdek onze uitgebreide 3D-printservice, waar we gespecialiseerd zijn in FDM, SLS en SLA printtechnologieën. Of je nu op zoek bent naar betaalbare en functionele prints met FDM, complexe en duurzame prints met SLS, of gedetailleerde en hoogwaardige prints met SLA, wij hebben de expertise en de mogelijkheden om aan al jouw 3D-printbehoeften te voldoen. Met onze geavanceerde printers en deskundig team staan we klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen met onze veelzijdige 3D-printservice door ons te bellen op +31850489100 of een email te sturen naar 3dprintservice@lay3rs.nl

SLS
Creëer complexe ontwerpen en gedetailleerde interne structuren zonder de nadelen die hier bij andere 3D print technieken onstaan. Onze SLS in PA12 geprinte onderdelen blinken uit in uitzonderlijke sterkte, duurzaamheid en hittebestendigheid, waardoor ze ideaal zijn voor functionele prototypes en end use applications. Bij grotere hoeveelheden kunnen uw kosten significant verlaagd worden vanwege onze efficiënte batchproductiemogelijkheden.

Bij de Lay3rs 3D Print service leveren we hoogwaardige, industriële onderdelen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke wensen, waardoor wij uw ultieme partner zijn op het gebied van geavanceerde productie. Omarm de toekomst van additive manufacturing met onze SLS 3D-printservice en geef uw bedrijf een boost.

Druk op de knop hieronder en krijg direct een offerte!

De SLS machine die wij gebruiken is de Fuse 1+ 30W. Informatie over de design regels en het materiaal kan u hier vinden:

Fuse 1 SLS Design Guide

Fuse 1 PA12 Technical Data sheet

Het maximale bouwvolume is: 16.5 × 16.5 × 30.0 cm

 

FDM

Bij onze FDM (Fused Deposition Modeling) 3D-printservice bieden wij nauwkeurige en snelle prints met verschillende materialen, zoals PLA, ABS, Nylon en PETG aan. Twijfel herbij zeker niet om te vragen naar een materiaal dat nog beter bij uw toepassing past. Of u nu een productontwikkelaar, ingenieur, ontwerper of hobbyist bent, wij zorgen voor snelle en kostenefficiënte oplossingen.

Ons ervaren team staat klaar om uw ontwerpen te optimaliseren en advies te geven, terwijl we streven naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid. Kies Lay3rs als uw partner voor FDM 3D-printing en laat ons uw ideeën tot leven brengen met onze uitstekende service. Vul hieronder uw gegevens en vraag en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Eventuele bestanden kan u naar 3dprintservice@lay3rs.nl sturen.

SLA
Bij onze SLA (Stereolithografie) 3D-printservice staat nauwkeurigheid en detaillering kwaliteit voorop. Met onze geavanceerde SLA 3D-printer kunnen we een breed scala aan 3D-printverzoeken realiseren, en dat ook nog eens snel en met professionele service.

Wij hebben hierbij een aanbod van een aantal materialen die wij specifiek hebben uitgekozen om aan uw design eisen te kunnen voldoen. Of u nu op zoek bent naar esthetisch mooie opties of materialen met technische eigenschappen, wij hebben de juiste keuzes beschikbaar.

Vul hieronder uw gegevens en vraag en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Eventuele bestanden kan u naar 3dprintservice@lay3rs.nl sturen.

De machines die wij gebruiken zijn de Form 3 en de Form 3L. De design specs zijn hier te vinden:

Design specs Form 3 en Form 3L

Het bouwvolume:

– Form 3: 14.5 × 14.5 × 18.5cm

– Form 3L: 33.5 × 20.0 × 30 cm

Neem contact met ons op

6 + 8 =