<

Lay3rs 3dprinting is uw officiële Ultimaker reseller

Alle zakelijke partners en distributeurs van Ultimaker worden zorgvuldig geselecteerd om het hoogste niveau van klantenzorg voor elke klant te waarborgen, ongeacht waar deze zich bevinden.

  • De visie van Ultimaker delen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen moet kunnen genieten van de ervaring van het maken. 3D-printen moet voor iedereen toegankelijk zijn en dit komt tot uiting in onze open-sourceprincipes en gemeenschap inspireerde samenwerkingsverbanden.
  • Gespecialiseerd. Wij combineren onze diepgaande kennis van de branche en uitgebreide technische expertise om u gekwalificeerde, tijdige technische ondersteuning te bieden en u te helpen bij het oplossen van problemen van welke complexiteit dan ook. Bovendien investeren we regelmatig in gespecialiseerde trainingen voor onze partners om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ondersteuning krijgen.
  • Toegewijd. Wij als Ultimaker-reseller staan altijd voor u klaar met alle 3D-printergerelateerde vragen voor, tijdens en nadat u bent gaan werken met Ultimaker-producten.
  • Samenwerkend. We zoeken altijd naar nieuwe manieren om onze producten, website en services te verbeteren en stellen onze feedback van onze partners zeer op prijs. Ultimaker en Lay3rs 3dprinting werken altijd samen om een uitzonderlijke gebruikerservaring en innovatie te leveren.

Heeft u technische ondersteuning, materialen van hoge kwaliteit of reserveonderdelen voor uw 3D-printer nodig? Of wilt u misschien een nieuwe Ultimaker kopen voor u of uw bedrijf?

Ultimaker-resellers staan altijd voor u klaar met:

  • Snelle, professionele ondersteuning in uw tijdzone en taal
  • Snelle en kosteneffectieve verzending
  • Betrouwbare lokale garantieservice

Bekijk de verschillende Ultimaker producten in onze webshop

Of services van Ultimaker