3D printen in het onderwijs

Lay3rs levert graag een bijdrage aan het onderwijs. Projectmatig brengen wij 3D printen dichter bij de maatschappij en willen met veel enthousiasme het brede publiek kennis laten maken met deze enorme verandering in het ontwerpen en de nieuwe mogelijkheden voor productie. Dat willen we realiseren met het ontwikkelen van nieuwe leermiddelen voor lagere en middelbare scholen en zo de jeugd al vroeg kennis laten maken met 3D printen. Inmiddels is Lay3rs betrokken in diverse projecten en lokale initiatieven en leveren we in nauwe samenwerking met hardware leveranciers zoals Ultimaker en Builder de benodigde apparatuur en services.  Nieuwsgierig? Klik op onderstaande educatiepakketten of neem contact met ons op voor meer informatie !

3dkanjersLogo-newcandle-transmakkie-3d

 
3d-printen-in-het-onderwijs

Vrienden van PIE

Met onze jarenlange ervaring op gebied van 3dprinters, 3dscanners en lasersnijders leveren we graag een bijdrage aan techniek in het onderwijs. Ons bedrijf is sinds 2014 gevestigd in Brainport Eindhoven, waar het bruist van de maak- en techniek-industrie. Naast leverancier van apparatuur zijn we ook erkent leerbedrijf voor MBO en HBO opleidingen, we delen graag onze kennis met alle onderwijsinstellingen en natuurlijk de studenten. Als Vriend van PIE zullen wij die nu nog beter kunnen bereiken!

3d-printen-in-het-onderwijs

Lay3rs en architecten

Er is veel interesse vanuit de architecten wereld in 3Dprinten. Vanouds worden maquettes handmatig gebouwd en kost dit enorm veel  uren en vakmanschap. Lay3rs heeft de juiste opleiding en hardware voor elke architect, om zelf innoverende stappen te kunnen nemen in dit proces. Van ontwerp tot maquette wordt hierdoor een prachtige stap voor elke architect om onderscheidend te zijn op de huidige markt. Voor meer informatie kunt u hieronder contact met ons opnemen. Lay3rs werkt samen met Impress3D,  Architectenbureau Yvo Thijssen en 3D-maquette om deze specifieke markt en klant optimaal te kunnen ondersteunen.

              3d_maquette_logo

 

 

Cursussen en workshops

Maak uw proces sterker en uw producten beter door de juiste opleiding te volgen op het gebied van 3D printing. Ontdek hier de mogelijkheden en stel uw specifieke vraag. Wij hebben de volgende mogelijkheden:

  • Introductie 3Dprinten
  • Solidworks basis 1
  • Solidworks basis 2
  • Solidworks gevorderden 1
  • Solidworks gevorderden 2
  • Branche specifieke cursussen zoals architecten, product design en scholen.

Lay3rs werkt nauw samen met:  

Klik hier voor onze prijzen of neem contact op voor meer informatie.

Informatie over 3Dprinten in het onderwijs

15 + 12 =

3d-printen-in-het-onderwijs
3d-printen-in-het-onderwijs
3d-printen-in-het-onderwijs
3d printen in het onderwijs
3d printen in het onderwijs
3d printen in het onderwijs
3d printen in het onderwijs
3d printen in het onderwijs